Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Добавьте товары в желания
Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Субота: 10:00–16:00

Неділя: вихідний

0
Мій кошик
Каталог

Насіння брюссельської капусти

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

ЯК ВИРОСТИТИ НАСІННЯ БРЮССЕЛЬСЬКОЇ КАПУСТИ?

Брюссельська капуста – одна з найоригінальніших у своєму роді. Рослина висотою до 1 м, яка формує маленькі качанчики по всій довжині свого стебла. Вперше цей сорт з'явився в наших краях у кінці XIX століття, але широкого поширення так і не отримав, через складні кліматичні умови того часу.

 

Характерні особливості капусти:

  • Рослина росте строго вертикально;
  • Має ложко-подібне листя;
  • Плоди у формі маленьких качанчиків 3-7 см в діаметрі;
  • Тривалість вегетації до 170 днів.

Вживання в їжу брюссельської капусти дуже корисно для організму. Вона має велику кількість лікувальних властивостей:

  • Знижує ризики онкології;
  • Корисна діабетикам;
  • Має антиоксидантні властивості;
  • Підвищує якість зору;
  • Покращує мозкову активність.

Як і інші сорти капустяних, насіння брюссельської капусти ділять по терміну дозрівання на ранні, середні та пізні. Яке краще купити голландське насіння брюссельської капусти вирішувати тільки Вам, а менеджери нашої компанії «Добрі Сходи» допоможуть підібрати найпродуктивніші та найякісніші з них!

Найкраще з насіння брюссельської капусти підготувати попередньо розсаду, тим самим Ви забезпечите кореневу систему від механічних пошкоджень, але можна й безпосередньо проводити посів насіння у ґрунт. Цей сорт особливо вимогливий до поливу та наявності добрив у ґрунті. Майданчик під висадку потрібно підготувати заздалегідь – додати мікроелементи на основі фосфору й азоту, а також попередньо позбутися від бур'янів.

 

Як убезпечити майбутній урожай?

  • Постійно міняйте місце висадки;
  • Вносити добрива потрібно під зиму;
  • Не залишайте уражені рослини на ділянці на другий рік;
  • Проводьте своєчасну обробку засобами захисту від хвороботворних мікроорганізмів та шкідників.

Збирання врожаю проводять періодичним способом або знімають всі качанчики за раз після перших заморозків, але не допускати температуру нижче (- 9 С˚). Зберігати продукцію можна у свіжому вигляді (0,5-1 місяць), у замороженому (до 12 місяців). Так само можна просто зрубати всю рослину повністю (під корінь) та зберігати у прохолодному місці, свої властивості капуста в такому вигляді зберігає до 90 днів

Вгору