Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червонокачанна капуста – це найближчий родич білокачанної за морфологічними ознаками та способом формування головки. Овоч насиченого фіолетового або червоно-фіолетового кольору цікавий не тільки для кулінарів, але й для медиків.
Червонокачанна капуста не встигла стати такою популярною серед населення, як інші сорти капустяних. Вона трохи сухувата на смак та має свій своєрідний аромат. Варто хоч раз купити якісне насіння голландської червонокачанної капусти, як Ви полюбите її раз та назавжди. Рослину краще використовувати в салати або видавлювати свіжий сік, так користі буде більше. Не можна зловживати великою кількістю червоноголової капусти, бо це може викликати алергічну реакцію.
Способи культивування червонокачанної капусти нічим не відрізняються від вирощування інших сортів. Перевагою цього різновиду капустяних є стійкість до знижених температур, яка дозволяє раніше висадити розсаду.
ЧОМУ КАПУСТА МАЄ ЧЕРВОНЕ ЗАБАРВЛЕННЯ?
Качан червоної капусти завжди першим впадає в очі на ринку, а все через оригінальний колір плоду. Саме забарвлення обумовлене наявністю антоціанів, групою натуральних пігментів, що формують забарвлення різного насіння овочів та фруктів, а також окремих живих організмів. Це надає не тільки яскравий візуальний контакт, але й має ряд корисних властивостей для організму. Антоціани не накопичуються в тілі людини, тому потрібно постійно поповнювати їх запаси, вживаючи в їжу спеціальні овочі. Таким все сезонним джерелом може стати червона капуста, виростити яку Ви можете у себе на ділянці. Замовити та купити якісне голландське насіння капусти червонокачанної Вам допоможуть в нашому інтернет-магазин «Добрі Сходи» за номером +38(068)048-00-58.
Плоди червоної капусти корисно вживати людям, що генетично схильні до ракових пухлин. Антоціани є потужним антиоксидантом та прекрасно справляються з надмірним ультрафіолетовим і іншим випроміненням. Так само червонокачанна капуста багата на оксиди магнію, заліза та солі калію, що покращують стан крові, артерій, капілярів.