Один з найпопулярніших сортів цибулі, як серед любителів-городників, так і професіоналів, які вирощують в промислових масштабах - цибуля сівок Штуттгартер Різен/Stuttgarter Riesen. Данна цибуля відноситься до високоврожайних сортів цибулі з пізнім терміном дозрівання. Цибуля Штутгартер Різен має оригінальну, злегка приплющену форму цибулини, з жовтою з відтінками золотого і коричневого кольору лушпинням. Кожна цибулина, в середньому важить 180-200 грам. Має високі показники легкості і гострий смак. Відмінною особливістю даного сорту є те, що він містить велику кількість вітаміну С і стійкий до стрілкування і пероноспорозу. Цибулю Штуттгартер Різен також можна сушити і заморожувати. З одного квадратного метра можна отримати 3.5 кг цибулі, а в ідеальних умовах і до 5.
Переваги вирощування озимої цибулі Штуттгартер Різен
- Має високі показники стійкості до різних захворювань, майже не схильний до борошнистої роси. Крім цього вона не схильна до стрілкування.
- Містить велику кількість вітаміну С.
- Даний сорт універсальний в кулінарії: його можна приймати в їжу сирим, його можна смажити, варити, і використовувати в процесі приготування консервації.
- Штуттгартер різен є озимим сортом, а це означає, що при посадці під зиму він дає кращий врожай
- Можна садити під зиму, а також навесні.
Цибуля Штутгартер Різен виведена німецькою селекціїною Компанією "Замен Маузер Кведлінбург" та виробляється компанією TOP onion, Нідерланди. В оригінальній фасовці Ви можете купити озиму цибулю Штуттгартер Різен в мішках по 10 або 20 кг з фракцією цибулини 8/21. Ми гарантуємо якість та відповідність розфасованої нами цибулі по 0,25 кг, 0,5 та 3 кг.
Увага! На упаковці виробник інформує, що можливе всихання цибулі на 3-5%.