Coquille de Louvier є особливо холодостійкий і толерантний, вишуканий з традиційним старовинним французьким сортом. Довге, овальне, зелене листя, не гірке, з унікальним, горіховим, ніжним, солодким, масляним ароматом, який доповнює більш сильну, пряну зелень в салатних сумішах. У Франції ця рослина називається la mBche і користується підвищеним статусом гурмана. Він прикрашає меню бістро і міських ринків. Компактні рослини мають гарний зелений колір і невелику розетку листя. Він є одним з найбільш м'яких і ніжних видів зелені, листя мають солодку маслянисту консистенцію, яка майже тане в роті. Хоча гурмани будуть стверджувати, що корн салат на смак найкраще просто з саду, спробуйте його в салаті з оливковою олією і соком лимона. Його подають як простий салат з грибами і червоною цибулею. Однак, традиційно французи вважають краще з приготованим буряком і волоськими горіхами. Незалежно від ваших уподобань, після того, як ви його спробували, цей легко зростаючий вишуканий зелений салат стане регулярним у вашому саду. Збір врожаю може початися протягом декількох тижнів після посіву, коли рослини утворили чотири пари листя. Повністю дозріває через 50 днів, будучи посіяним ранньою весною або в кінці літа до самої осені. До жовтня молоді рослини повинні бути добре розвинені і здатні витримати суворі зими. Салат потім можна збирати всю зиму і як першу зелень ранньою весною.